Selecteer een pagina

Over Wilfresh Consultancy

wie

Wilfred Stegehuis

Ik heb facilitair management en HR-management gestudeerd. Daarna heb ik op de werkvloer gestaan en verschillende managementfuncties vervuld, in binnen- en buitenland. Ik kan me daardoor goed inleven in wat er speelt in organisaties. Ik ben een allrounder met veel kennis en ervaring.

Compassie en liefde

De kracht van mijn consultancy ligt in mijn betrokkenheid, compassie en liefde voor de mens. De mens als ondernemer met een passie en de mens als werknemer met liefde voor zijn vak. Ik heb een groot invoelingsvermogen en weet snel in te schatten waar mogelijke knelpunten liggen, op het persoonlijke of op het organisatorische vlak.

De mens in zijn kracht

Met een open blik kijk ik naar de verschillende teams binnen een organisatie. Ik zie waar ieders kracht ligt en hoe die krachten met elkaar verbonden kunnen worden en zo elkaar kunnen versterken. Ik wil de mens echt in zijn kracht zetten, zodat hij optimaal kan functioneren. Of hij nou werkgever of werknemer is.

Wilfred-Stegehuis-profiel

"De kracht van mijn consultancy ligt in mijn betrokkenheid, compassie en liefde voor de mens."